ANALIZĂ Campioni în Uniunea Europeană la carnea de oaie, dar românul preferă puiul sau porcul

Românii mănâncă preponderent carne de porc și de pasăre, în timp ce vita, capra și oaia sunt consumate doar ocazional și în cantități mici, în principal din cauza preferințelor culinare tradiționale, a prețurilor mai ridicate, precum și din lipsa unor campanii susținute de promovare, susține președintele Asociației Fermierilor din România (AFR), Daniel Botănoiu. ‘Deși România […]

Nov 9, 2025 - 21:00
 0  2
ANALIZĂ Campioni în Uniunea Europeană la carnea de oaie, dar românul preferă puiul sau porcul

Românii mănâncă preponderent carne de porc și de pasăre, în timp ce vita, capra și oaia sunt consumate doar ocazional și în cantități mici, în principal din cauza preferințelor culinare tradiționale, a prețurilor mai ridicate, precum și din lipsa unor campanii susținute de promovare, susține președintele Asociației Fermierilor din România (AFR), Daniel Botănoiu. ‘Deși România […]

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow