Carrefour şi NielsenIQ: Românii preferă gusturile locale şi echilibrul alimentar toamna

Românii consumă de trei ori mai mulţi struguri în sezonul de toamnă decât în restul anului, iar fasolea atinge cel mai ridicat nivel de consum. Totodată, carnea de porc rămâne o constantă în meniul zilnic, potrivit Barometrului Gustului de sezon, realizat de Carrefour România şi NielsenIQ şi transmis redacţiei.

Nov 3, 2025 - 17:30
 0  1
Carrefour şi NielsenIQ: Românii preferă gusturile locale şi echilibrul alimentar toamna
Românii consumă de trei ori mai mulţi struguri în sezonul de toamnă decât în restul anului, iar fasolea atinge cel mai ridicat nivel de consum. Totodată, carnea de porc rămâne o constantă în meniul zilnic, potrivit Barometrului Gustului de sezon, realizat de Carrefour România şi NielsenIQ şi transmis redacţiei.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow