Ce conțin, de fapt, sendvișurile de la Profi. Unei femei din Constanța i s-a făcut rău după ce a consumat un astfel de produs
Cât de periculoase pot fi sendvișurile gata făcute. Românii le cumpără mereu din supermarketuri, fără să citească eticheta cu ingrediente.
:format(jpeg):quality(80)/wp-content/uploads/2025/06/sendvis-profi.jpg?#)
Din ce ingrediente sunt făcute sendvișurile de la Profi. O femeie din Constanța a început să se simtă rău după ce a mâncat un astfel de produs. Nu mică i-a fost mirarea când a citit cu atenție eticheta.
Ce pericole pot ascunde sendvișurile din supermarketuri
Sendvișurile din supermarketuri sunt, fără doar și poate, una dintre cele mai accesibile varinate de a-ți potoli foamea. Cei care nu au timp de gătit și sunt pe grabă, pot oricând opta pentru astfel de produse, care le fac cu ochiul din vitrinele magazinelor.
Gata făcute, aparent din ingrediente delicioase, sendvișurile din supermarketuri nu doar că sunt gustoase, dar sunt și ieftine. Ei bine, se pare că pentru acest preț mic, mulți consumatori plătesc cu propria sănătate.
O femeie din Constanța a decis să își potolească foamea cu un sendviș de 5 lei de la Profi. După ce l-a mâncat, a început să se simtă rău. Inițial, a crezut că îi va trece, dar durerile abdominale și stările de vomă s-au intensificat.
Ce ingrediente conțin sendvișurile din Profi
Văzând că se simte din ce în ce mai rău, femeia a vrut să identifice cauza, așa că a luat ambalajul sendvișului. Primul ei gând a fost acela că produsul ar fi putut fi expirat, dar nu, sendvișul încă se afla în termenul de valabilitate.
Femeia a continuat să citească ambalajul, până a ajuns la lista de ingrediente. După ce a citit cu atenție totul, și-a dat seama ce anume a provocat starea de rău. Nu mică i-a fost mirarea când a descoperit ce ingrediente conținea produsul de la Profi.
Potrivit replicaonline.ro, femeia a aflat că un procent de 29% din compoziția sosului îl reprezenta sosul. Sosul era făcut din ulei de floarea soarelui, apă, amidon de porumb modificat și oțet din alcool. Lista cu ingredientele folosite la sos a continuat cu zahăr, sare, muștar, suc de lămâie, agent de îngroșare și conservanți.
Pe lângă procentul de 29% sos, sendvișul mai conținea și pâine 46% și brânză Edamer 7%. Ingredientul care ar fi trebuit să fie ”vedeta” sendvișului de la Profi, jambonul Prosciutto Cotto, se afla într-un procent de doar 7%.
Care este reacția ta?






