Ce să adaugi în gulașul de pui ca să-ți iasă bun de te lingi pe degete. Leguma care îi dă un gust spectaculos
Ce se pune în gulașul de pui ca să fie delicios. Aceasta este leguma care nu trebuie să lipsească pentru o savoare aparte.
:format(jpeg):quality(80)/wp-content/uploads/2025/06/un-castron-cu-gulas-de-pui.jpg?#)
Gulașul de pui este o tocăniță apetisantă și consistentă, dar ce trebuie să adaugi ca să-ți iasă bun de te lingi pe degete. Gospodinele cu experiență apelează la o legumă care îi dă un gust spectaculos. Se va mânca de toată lumea.
Leguma care se adaugă în gulașul de pui
Ce se pune în gulașul de pui ca să fie delicios? Aceasta este întrebarea la care au răspuns puține femei. Cu toate acestea, preparatul popular în bucătăria maghiară poate fi delicios dacă se folosește un anumit ingredient.
Ardeiul iute este leguma care nu trebuie să lipsească din oală atunci când te apuci de gătit, scrie libertatea.ro. Se apelează la acest produs pentru o savoare aparte, mai ales atunci când vrei să consumi un fel de mâncare ușor picant.
Pentru această rețetă mai este nevoie de 1 piept de pui, 4 cepe, 3 ardei grași și 1 morcov. Gospodinele mai folosesc pentru gulașul de pui 1 ardei iute, 2 linguri boia dulce, 2 căni suc de roșii, 1 foaie de dafin și 1 ou întreg.
Mai trebuie o linguriță de ulei, făină și o legătură de pătrunjel. Din preparat nu lipsesc condimentele, printre care se numără sarea și piperul. Acest fel de mâncare se face ușor și nu trebuie să petreci mult timp în bucătărie.
Cum se face gulașul de pui
Gulașul de pui este un preparat culinar care se face din ingrediente simple. Toată lumea are în gospodărie aceste produse pentru mâncarea care nu necesită o perioadă îndelungată de gătire. Se începe prin a spăla carnea de pui. Ulterior, se taie în bucăți.
Carnea de pui se pune la prăjit într-o oală cu ulei de floarea soarelui, încins bine. Se rumenește frumos carnea pe toate părțile și apoi se scoate pe farfurie. Se adaugă în oală legumele care au fost spălate și curățate. Se pune ceapa tăiată solzișori.
Gospodinele mai adaugă morcovul tăiat rondele, ardeiul gras și ardeiul iute. Legumele se călesc bine și se condimentează cu sare și piper. Următorul pas este să se pună boiaua, apa clocotită, carnea prăjită și foaia de dafin.
Se lasă la fiert gulașul de pui până când scade sucul de roșii. La acest pas gospodinele formează găluștile. Acestea se fac dintr-un ou, ulei de floarea soarelui, sare și făină. Se adaugă în oala cu mâncare cu ajutorul unei linguri. Se lasă la fiert o perioadă scurtă ca să nu se strice.
La final când preparatul culinar este gata se oprește focul de la aragaz. Se spală legătura de pătrunjel și se toacă mărunt, apoi se adaugă în vasul cu mâncare. Gulașul de pui se servește cald împreună cu pâine sau lipii făcute în casă.
Care este reacția ta?






