Ceaiul pe care Irina Loghin în consumă în fiecare dimineață. Face minuni pentru organism și e bogat în vitamine
Un ceai pe care și faimoasa cântăreață Irina Loghin îl consumă are beneficii de-a dreptul uimitoare pentru organism, spun specialiștii.
:format(jpeg):quality(80)/wp-content/uploads/2025/05/irina-loghiin-cea.jpg?#)
Ceaiul consumat de Irina Loghin se prepară foarte ușor și e bogat în vitamine. Celebra cântăreață spune că îl bea în fiecare dimineață de foarte mult timp și îl considerată cu adevărat sănătos.
Ceaiul de cătină, preferatul cântăreței Irina Loghin
Irina Loghin este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară din România. Iar deși are 86 de ani, aceasta încă se menține în formă și totodată arată impecabil. Și se pare că artista are într-adevăr secretele ei.
Iar unul dintre ele este chiar ceaiul pe care Irina Loghin îl bea în fiecare dimineață. Este vorba despre ceaiul de cătină, care deși pare banal la prima vedere, poate face minuni pentru organism.
În primul rând cătina este bogată în vitaminele A, B12, C, E, K. Totodată, acesta conține minerale esențiale precum fier, calciu, magneziu și potasiu. Și de altfel încă din cele mai vechi timpuri cătina a fost recunoscută pentru proprietățile sale terapeutice.
”Eu în fiecare dimineață beau un ceai de cătină. O dau prin blender, o strecor și beau un pahar de cătină și acum m-am învățat cu el. Cătina este cea mai bună”, a declarat Irina Loghin, potrivit bzi.ro.
Ce beneficii are cătina
Ce alte beneficii mai are ceaiul pe care Irina Loghin îl consumă în fiecare dimineață? În primul rând acesta întărește sistemul imunitar. Totodată, studiile au demonstrat că el poate să prevină apariția răcelilor, dar și a infecțiilor.
Tot ceaiul de cătină poate să scadă colesterolul și protejează inima. Iar pe lângă aceste lucruri, el face minuni și pentru digestie. Cătina reduce balonarea și are și un efect antiinflamator.
Cum se prepară însă? Nu e nevoie decât de o linguriță de cătină, fie proaspătă, fie uscată. Aceasta se pune într-o cană, unde se adaugă apă fierbinte și se lasă la infuzat timp de 10 minute. Ulterior se strecoară și se poate savura.
Se poate face de asemenea și ceai mai concentrat. În acest caz, cătina trebuie să stea la infuzat timp de 6 ore, la temperatura camerei. Ceaiul trebuie însă consumat moderat. Mai exact, nu trebuie depășite trei căni pe zi.
Care este reacția ta?






