Cel mai bun drob de pui pentru Paște. Preparatul e la fel de gustos ca drobul de miel

Cel mai savuros drob de pui pentru masa de Paște. Acest fel de mâncare este la fel de apetisant ca cel din carne de miel.

Apr 17, 2025 - 18:00
 0  1
Cel mai bun drob de pui pentru Paște. Preparatul e la fel de gustos ca drobul de miel

Combinația de carne, legume și verdeață se împletește perfect în cel mai bun drob de pui pentru Paște. Preparatul culinar este la fel de gustos ca drobul de miel, este fraged și poate fi savurat de toți musafirii. E perfect pentru mofturoșii care nu consumă alte feluri de carne.

Cel mai savuros drob de pui. E ideal pentru Paște

Drobul de pui este o variantă excelentă pentru masa de Paște. Se poate face în gospodăriile în care nu se mănâncă drob de miel. Cel mai savuros este apetisant și are în compoziția sa carne slabă, dar foarte sănătoasă.

Preparatul culinar este perfect pentru persoanele care au probleme medicale. Se face rapid și nu se folosesc prea multe ingrediente. Amestecul de carne, legume și verdeață se va împacheta într-un strat generos de ouă și pesmet.

Gustul bogat și delicios va fi apreciat de toată lumea, inclusiv de cei mici. Pentru această rețetă se folosesc 500 grame ficat de pui, 500 grame inimi și pipote pui, 3 legături de ceapă verde, 3 ouă crude întregi, 2 legături de mărar și 2 legături de pătrunjel.

În plus, cel mai savuros drob de pui conține un ardei roșu, o legătură de usturoi verde și un gălbenuș de ou. Opțional, gospodinele pot folosi 5 ouă fierte tare pentru decorul interior. De asemenea, sarea și piperul sunt condimentele care nu trebuie să lipsească din rețetă.

Cum se face, de fapt, drobul de pui pentru Paște

Cel mai savuros drob de pui pentru Paște nu te va ține multă vreme în bucătărie. Gospodinele desăvârșite încep prin a pune la fiert pipotele, inimile și ficățeii după ce carnea a fost spălată și curățată bine. Se pune și un praf de sare.

După ce au fiert de ajuns se pun în blender împreună cu ardeiul și verdeața. Când s-au mărunțit suficient se adaugă sarea și piperul. Se poate folosi și alte condimente, în funcție de preferințele fiecăruia. Se pun și ouăle crude și se amestecă bine totul.

În cazul în care doriți să puneți ouă în interior, turnați în forma de copt, tapetată cu hârtie de copt, doar jumătate din cantitate. Ouăle se aranjează în rând și apoi se pune cealaltă jumătate de compoziție. În caz contrar, turnați toată compoziția în tavă.

Ungeți cu un gălbenuș drobul de pui și puneți tava la cuptorul încins în prealabil. Preparatul culinar pentru masa de Paște este gata atunci când trece testul cu scobitoarea. Când scobitoarea introdusă în drob este uscată se scoate din cuptor.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow