Meniu de 5 stele la nunta Kirei Hagi cu Thomas Ferfelis: de la brânzeturi fine și file de cod negru la gyros și souvlaki
Nunta Kirei Hagi cu Thomas Ferfelis a fost evenimentul acestui weekend, iar invitații au fost așteptați la restaurant cu un meniu rafinat.
:format(jpeg):quality(80)/wp-content/uploads/2025/06/meniu-nunta-kira-hagi-3.jpg?#)
Ziua cea mare a nunții dintre Kira Hagi și Thomas Ferfelis a început la Biserica Sfântul Visarion unde a avut loc cununia civilă și a continuat cu petrecerea unde meniul a fost unul cu adevărat deosebit.
Cum a arătat meniul de la nunta Kirei Hagi cu Thomas Ferfelis
Fiica marelui fotbalist Gică Hagi și grecul Thomas Ferfelis au ales ca petrecerea de nuntă să aibă loc la un local de lux de pe malul lacului Cernica, deținut chiar de familia mirelui, acolo unde FANATIK a filmat imagini înainte de sosirea invitaților.
Cei doi au avut aproape de 1.000 de invitați la eveniment, iar meniul ales a fost unul de 5 stele. Cei prezenți la petrecere s-au putut delecta cu mâncăruri fine, dar și cu preparate cu specific grecesc, conform Libertatea.
Aperitivul a fost unul stufos și extrem de sofisticat, în timp ce la felurile principale s-au servit file de cod negru cu spaghete din zucchini, mentă și fistic, dar și Surf & Turf servit cu baby morcovi caramelizați și sos de cireșe amare.
Meniu fabulos la petrecerea de nuntă a fiicei lui Gică Hagi
Oaspeții au avut parte de un colț al brânzeturilor, dar a existat și un bufet tradițional grecesc la care s-a servit gyros și souvlaki. De asemenea, cei prezenți s-au putut delecta cu deserturi fine și au avut parte și de un bar cu înghețată.
La capitolul băuturi au fost servite aperitive precum Aperol sau Campari, o selecție de vinuri de colecție, prosecco, dar și whiskey, tequila, cognac, rom, gin și nelipsita șampanie Moet & Chandon.
Meniul la nunta Kirei Hagi cu Thomas Ferfelis a arătat astfel:
- APERITIV
- Biscuit crocant cu sfeclă roșie și semințe de susan
- Ruladă din cașcaval și amestec de brânzeturi fine aromatizate
- Cornet cu mousse din șuncă și prosciutto crocant
- Ruladă din piept de pui
- Brânză de capră pane
- Avelină din mousse de somon afumat cu icre roșii
- FEL PRINCIPAL 1
- File de cod negru cu spaghete din zucchini, mentă și fistic
- FEL PRINCIPAL 2
- Surf & Turf servit cu baby morcovi caramelizați și sos de cireșe amare
- DESERT
- Desert pentru sharing – platouri cu prăjituri
- Tortul aniversar – tort festiv cu arome rafinate
Care este reacția ta?






