Pască fără aluat, rețeta pe care o prepară Teo Trandafir pentru Paște. E simplă și delicioasă

Pască fără aluat, preparatul culinar pe care Teo Trandafir îl face pentru masa de Paște. Desertul este ușor și extrem de savuros.

Apr 12, 2025 - 20:30
 0  1
Pască fără aluat, rețeta pe care o prepară Teo Trandafir pentru Paște. E simplă și delicioasă

Învierea Domnului este foarte aproape și gospodinele se pregătesc din plin. Teo Trandafir a împărtășit cu fanii săi care este rețeta de pască fără aluat pe care o prepară pentru Paște. Aceasta este simplă și delicioasă și poate fi gătită de toată lumea.

Cum face Teo Trandafir rețeta de pască fără aluat

Teo Trandafir nu se numără printre gospodinele care preferă să stea ore bune în bucătărie. Cu toate acestea, vedeta are o rețetă de pască fără aluat pe care o pregătește frecvent pentru masa de Paște. Se face ușor și nu durează deloc mult.

Cunoscuta moderatoare a emisiunii Follow us! a dezvăluit desertul care face furori în social media. Acesta este o variantă rapidă, care nu conține foarte multe ingrediente. Cu siguranță, se găsesc în orice gospodărie din România.

Femeile care vor să evite aluatul clasic și să economisească timp în bucătărie au nevoie doar de câteva produse. Printre acestea se numără brânza proaspătă de vaci. Se folosește un kilogram din acest aliment. De asemenea, mai este nevoie de 200 ml de smântână lichidă.

Rețeta de pască fără aluat mai are în compoziția sa 10 ouă (sau 30 de ouă de prepeliță), 350–400 g de zahăr și 4 fiole de esență de vanilie sau rom. Mai mult, Teo Trandafir spune că mai este nevoie de un vas de Yena și un cuptor.

Teo Trandafir și rețeta sa de pască fără aluat

„Am dat această rețetă de pască fără blat, însă o mai spun pentru cei care nu au apucat să o testeze”, a declarat la un moment dat prezentatoarea de la Kanal D, Teo Trandafir, relatează click.ro.

„Se amestecă brânza de vaci, ouă, esența de vanilie sau de rom, stafide, un strop de zahăr și se pun într-un vas de Yena și se bagă la cuptor”, a completat vedeta, mai arată sursa menționată anterior.

Teo Trandafir amestecă într-un recipient încăpător toate ingredientele. Pasca fără aluat se toarnă într-un vas termorezistent, care a fost uns în prealabil cu puțin unt sau tapetat cu hârtie de copt. Ulterior, vasul se introduce în cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius.

Preparatul are nevoie de un timp de coacere potrivit. Se poate ține aproximativ 60 de minute sau până când capătă o crustă ușor aurie la suprafață. E foarte important să treacă testul scobitorii înainte ca pasca fără aluat să fie scoasă de la cuptor.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow