Pizza în doar 15 minute și cu ingrediente puține. Rețeta care a cucerit pe toată lumea

Pizza care este gata în numai 15 minute și cu produse puține. Aceasta e rețeta practică care este pe placul internauților.

May 30, 2025 - 18:30
 0  1
Pizza în doar 15 minute și cu ingrediente puține. Rețeta care a cucerit pe toată lumea

Unul dintre preparatele pe care le adoră oamenii este pizza. Nu este nevoie să mergi direct în Italia pentru a o savura, ci ai nevoie de doar 15 minute. Cu ingrediente puține vei descoperi rețeta care a cucerit pe toată lumea pentru că este foarte ușor de realizat.

Pizza în doar 15 minute și cu ingrediente puține

Pizza poate fi comandată atunci când nu ai chef să faci mâncare, însă gustul nu va fi același. Dacă vrei să iasă direct din mâinile tale, trebuie neapărat să încerci acest preparat savuros care este gata în numai 15 minute.

Și unde mai pui că îți trebuie puține ingrediente. Multe dintre acestea se găsesc în propria bucătărie. Rețeta arată că pentru aluat se folosesc 250 de grame de făină, un praf de copt, puțină sare și două linguri de ulei de măsline.

Îți mai trebuie și 150 de ml de iaurt pentru a obține o compoziție moale și ușor de întins. În plus, nu ai nevoie de o pregătire mare pentru a duce la bun sfârșit acest fel de mâncare. În primul rând, trebuie să cerni făina.

În al doilea rând, pizza în doar 15 minute se face amestecând făina cu sare și cu praful de copt. Ulterior, se adaugă iaurtul și uleiul de măsline și se amestecă din nou. E foarte important să se obțină un aluat omogen.

Compoziția obținută se întinde pe blatul de lucru presărat cu puțină făină. I se dă forma dorită. Poate fi rotundă sau dreptunghiulară. Aluatul se unge cu sos și se pun deasupra ingredientele pe care le ai prin frigider: cașcaval, ciuperci, roșii, ardei, măsline, șuncă, busuioc.

Temperatura la care se coace pizza gata în 15 minute

Rețeta de pizza gata în doar 15 minute este simplă, rapidă și delicioasă. Gospodinele nu petrec foarte mult timp în bucătărie pentru că preparatul se face instant. De asemenea, nu are nevoie de o perioadă mare de coacere.

Sunt de ajuns 10 minute, dar gospodinele trebuie să încălzească cuptorul la aproximativ 220 de grade Celsius. Acest fel de mâncare este gata atunci când are marginile aurii și când brânza începe să se topească.

Un sfat prețios de care trebuie să țină cont toate gospodinele este legat de tăierea acesteia. Bucătarii cu experiență recomandă să se lase la răcit o perioadă după ce s-a copt și abia apoi se poate felia și servi alături de cei dragi.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow