Săptămâna Bucătăriei Turceşti revine cu cea de-a patra ediţie, între 21 şi 27 mai

Săptămâna Bucătăriei Turceşti, celebrarea anuală a patrimoniului culinar bogat al Turciei, revine cu cea de-a patra ediţie între 21 şi 27 mai, pentru a sărbători metode de gătit durabile, sănătoase şi tradiţionale. Tema din acest an, 'Preparatele Clasice ale Bucătăriei Turceşti', evidenţiază reţetele clasice atemporale.

May 12, 2025 - 14:30
 0  1
Săptămâna Bucătăriei Turceşti revine cu cea de-a patra ediţie, între 21 şi 27 mai
Săptămâna Bucătăriei Turceşti, celebrarea anuală a patrimoniului culinar bogat al Turciei, revine cu cea de-a patra ediţie între 21 şi 27 mai, pentru a sărbători metode de gătit durabile, sănătoase şi tradiţionale. Tema din acest an, 'Preparatele Clasice ale Bucătăriei Turceşti', evidenţiază reţetele clasice atemporale.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow