Trucul simplu care face peștele prăjit mult mai gustos. Ingredientul secret pe care îl folosesc gospodinele cu experiență

Ce ingredient este recomandat să folosești pentru a pune în farfurie un pește prăjit delicios. De acum încolo, doar așa vei face acest preparat.

Jun 2, 2025 - 02:30
 0  0
Trucul simplu care face peștele prăjit mult mai gustos. Ingredientul secret pe care îl folosesc gospodinele cu experiență

Ingredientul pe care ar trebui să îl folosești de fiecare dată când vrei să faci pește prăjit. Este asul din mânecă al multor gospodine cu experiență. Odată folosit, vei vedea cum preparatul își schimbă radical gustul.

Ce ingredient trebuie să folosești pentru o obține crusta perfectă pentru pește

Nimic nu se compară cu gustul unui pește prăjit acasă. Dacă vrei ca acesta să iasă crocant și aromat, trebuie să știi că tot secretul constă în mălai. Mălaiul este cel care oferă crustă peștelui, iar pentru ca aceasta să fie delicioasă, trebuie să apelezi la un ingredient secret.

Acest ingredient nu doar că va contribui la textura crocantă a peștelui, dar îi va da și un gust aparte. Astfel, vei reuși să transformi un preparat aparent simplu într-o încântare pentru papilele gustative.

Dacă vrei să pui în farfurie cel mai bun pește prăjit, atunci trebuie să cunoști secretul gospodinelor cu experiență. Acestea nu folosesc niciodată mălai simplu pentru crusta peștelui, ci pun și făină.

Care sunt secretele pentru un pește prăjit delicios

Făina se combină de minune cu mălaiul, iar împreună dau o crustă crocantă și aromată peștelui. Este recomandat să folosești 2 părți de mălai și o parte de făină pentru a obține compoziția ideală prin care să treci peștele.

Făina nu doar că dă un gust aparte, dar ajută crusta să se uniformizeze pe tot peștele. Aceasta păstrează interiorul fraged și suculent, în timp ce exteriorul va fi crocant. În plus, făina împiedică peștele să absoarbă mult ulei, ceea ce înseamnă că te vei bucura de un preparat mult mai sănătos.

Dacă vrei să pui în farfurie un preparat cu un gust aparte, poți folosi și ierburi aromatice. Acestea se amestecă împreună cu făina albă și mălaiul, iar la final, peștele va avea o crustă crocantă și aromată. Cele mai potrivite în această combinație sunt oregano, cimbru, rozmarin sau mărar.

Pentru a obține un pește prăjit perfect, este recomandat să folosești o tigaie cu fund gros. De asemenea, peștele se prăjește cel mai bine în ulei de porumb sau de avocado. În timpul prăjirii, tigaia nu se acoperă niciodată, iar temperatura ideală de prăjire este de 180°C

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow