Andreea Berecleanu, dezvăluiri neștiute din copilărie. Cum arătau, de fapt, mesele în familie: „Părinții noștri au trăit alte momente”
Andreea Berecleanu a oferit mai multe detalii despre copilăria sa. Jurnalista și-a amintit cum arătau mesele în familie în acea perioadă.
:format(jpeg):quality(80)/wp-content/uploads/2025/01/andreeea-berecleanu.jpg?#)
La momentul actual, Andreea Berecleanu este una dintre cele mai apreciate și mai îndrăgite jurnaliste de la noi din țară. Dar copilăria sa a fost una marcată, pe alocuri, de lipsuri pe care puțini și le-ar fi imaginat.
Cum a arătat, de fapt, copilăria Andreei Berecleanu
În prezent, toată România o cunoaște pe Andreea Berecleanu. Jurnalista de la Prima TV, însă, a muncit mult pentru a-și permite viața pe care o duce în prezent. Ce nu știu mulți este faptul că vedeta a avut copilărie simplă.
Părinții săi i-au oferit tot ce au avut mai bun, dar asta nu înseamnă că nu au existat și lipsuri, după cum a dezvăluit chiar ea în cadrul podcastului Banc Show, moderat de Andrei Duban.
Vedeta și-a amintit cum arătau mesele în familie și a mărturisit că nu poate trece peste imaginea puiului de pe masă din care toți mâncau cu poftă, chiar și atunci când aproape nu mai rămânea nimic din el.
„Părinții noștri au trăit alte momente. Lor le era greu. Noi nu am simțit asta pentru că făceau într-un fel în care noi să ne simțim, dar îmi aduc aminte că, la un moment dat, mama punea un pui pe masă.
Și am luat oasele încă o dată și încă o dată, încă o dată. Își aduce aminte și mama de chestia asta. Eu nu eram o gurmandă, mâncam foarte puțin, dar ei se sacrificau. Era după 85 când devenise extrem de dur”, a povestit Andreea Berecleanu.
Medicamentul pentru răceală era ceaiul de ceapă
De asemenea, jurnalista și-a amintit și care era cel mai bun remediu atunci când era vorba despre răceală. Mama sa îi pregătea ceai de ceapă și coji de nucă. Și, totodată, asemenea multor copii din generația sa, a cunoscut bananele păstrate în ziar.
„Când puiul se termina, mai făcea niște macaroane cu brânză. Țin minte cât de bune erau și cu zahăr caramelizat. Când eram răciți, ne obliga cu ceaiul acela de ceapă îngrozitor.
Coji de nucă, nucă, dar nu avem încotro. Albastru de metil. Punem bananele în hârtie de ziar să se coacă, pentru că le primeam verzi”, a dezvăluit Andreea Berecleanu.
Care este reacția ta?






