Cât costă o porție de 4 mici la restaurantul lui Mugur Mihăescu din Centrul Vechi. Prețul nu e pentru toată lumea

Cât trebuie să plătești pentru o porție de 4 mici la restaurantul lui Mugur Mihăescu, situat în Centrul Vechi. Suma nu este deloc mică.

May 2, 2025 - 23:30
 0  1
Cât costă o porție de 4 mici la restaurantul lui Mugur Mihăescu din Centrul Vechi. Prețul nu e pentru toată lumea

La restaurantul lui Mugur Mihăescu, prețul pentru o porție de 4 mici este unul uriaș. Ar fi cei mai scumpi din zonă. Clienții s-au plâns de prețurile mari de la local.

Prețul pentru o porție de 4 mici la restaurantul lui Mugur Mihăescu

Mugur Mihăescu deține, de mai mulți ani, un restaurant în Centrul Vechi din Capitală. Clienții care trec pragul localului au la dispoziție numeroase preparate pe care le pot consuma, iar prețurile nu sunt deloc mici.

Acest lucru este valabil și atunci când vine vorba despre mici. Cu toată că cei care au comandat acest preparat nu au avut de făcut comentarii privind calitatea produsului, mulți s-au plâns de prețul mare.

Ospătarii de la restaurantul lui Garcea de la Vacanța Mare au explicat că micii sunt cei mai gustoși din București, având o calitate superioare, motiv pentru care și prețul este pe măsură.

La restaurantul politicianului, cei care vor să comande o porție de 4 mici cu cartofi prăjiți trebuie să scoată din buzunar 48,9 lei. Prețul este, însă, similar cu alte terase din Centrul Vechi.

Prețurile țin cont și de costurile mari ale operării într-o astfel de zonă. În Centrul Vechi, investitorii trebuie să obțină profit din fiecare metru pătrat de teren.

Ce spun clienții despre micii de la acest restaurant

Deși angajații localului susțin că ingredientele folosite sunt unele de calitate, nu toți cei care au luat masa la restaurantul deținut de Mugur Mihăescu au o părere bun. “Plictisitor și scump. Mai bine mergi la Obor!”, a spus un client.

Pe de altă parte, altcineva a recunoscut că, deși micii costă mult, sunt și foarte buni din zonă. “Da, sunt scumpi, dar sunt cei mai buni din centru!”, a spus un alt client, potrivit Gândul.

Prețul mititeilor a crescut cu mai mult de 40% în zonele turistice, în ultimii 5 ani. Unii specialiști au adus în discuție “gentrificare gastronomică”. Mai exact, acest lucru înseamnă că un produs tradițional a devenit, pentru un anumit public, un articol de lux.

Pentru cei care vor să savureze o porție de mici la un preț mai accesibil, Terasa Obor reprezintă o variantă. Brutăria cu Mici este, totodată, o altă locație care merită încercată, mai menționează sursa citată.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow