Cât costă un burger la restaurantul lui Bodo de la Proconsul. Fostul ginere al lui Traian Băsescu deține un local cu specific grecesc

Prețul pentru un burger la restaurantul lui Bodo de la Proconsul. Localul deținut de fostul ginere al lui Traian Băsescu este cu specific grecesc.

Apr 25, 2025 - 10:00
 0  1
Cât costă un burger la restaurantul lui Bodo de la Proconsul. Fostul ginere al lui Traian Băsescu deține un local cu specific grecesc

Află ce preț are un burger la restaurantul lui Bodo de la Proconsul, aflat în București. Localul este cu specific grecesc și are numeroase preparate în meniu.

Ce preț are un burger la restaurantul lui Bodo de la Proconsul

Artistul deține, de mai mult timp, restaurantul “La Kostas” din București, cu specific grecesc. Bogdan Marin, pe numele său real, are numeroase preparate în meniul localului, printre care și aperitive calde sau reci, preparate din carne, salate, ciorbe sau supe. Preparatele din pește, fructele de mare, platourile și garniturile se regăsesc în meniu.

Clienții care ajung la local vor găsi în meniu și burgerul cu brânză gouda, de 350 de grame. Acesta conține carne de vită și porc, pita, tzatziki și cartofi prăjiți și costă 45 de lei.

Un souvlaki de miel (250 de grame), care este un preparat tradițional grecesc, costă 59 de lei. Acesta conține frigărui (2 bucăți), pita, tzatziki, tirokafteri și cartofi prăjiți. De asemenea, un souvlaki de porc costă 49 de lei, iar cel de pui are prețul de 45 de lei.

De asemenea, pentru o porție de 350 de grame de vrăbioară de miel la tigaie, prețul este de 74 de lei. Porția de mușchiuleț de berbecuț la grătar, de 400 de grame, se găsește în meniu la prețul de 119 lei, notează romaniatv.net.

Meniul are și mai multe variante de garnituri, cum ar fi saramură, cartofi natur, cartofi prăjiți, piure de cartofi, orez, broccoli sau ciuperci. Printre garnituri se numără și Skordalia (piure de cartofi cu usturoi), legume la grătar sau mămăligă.

Ce prețuri sunt la restaurantele vedetelor din România

Mai multe vedete din România dețin restaurante în diverse zone din Capitală. De exemplu, în Centrul Vechi, se află localul “Lacrimi și Sfinți” al lui Mircea Dinescu. O ciorbă de pui a la grec are prețul de 34 de lei la acest restaurant, în timp ce salata boeuf costă 31 de lei. Sarmalele costă 68 de lei.

Luis Stan, cunoscut și ca “Regele Viralelor”, deține un restaurant în cartierul Vitan din Capitală. Pentru o porție de cârnați de porc de 100 de grame, prețul este de 19 lei, iar o porție de cotlete de berbecuț 22,50 lei. Un Platou Haiducesc are prețul de 171 de lei, iar meniul scăricică de porc costă 55 de lei.

Dani Oțil deține un local în zona de nord a Bucureștiului, iar prețurile sunt pe măsură. O porție de ouă ochiuri cu cartofi prăjiți și brânză rasă costă, de exemplu, 40 de lei. O supă de cocoș de curte cu găluște costă 35 de lei, în timp ce un burger de 650 de grame costă 65 de lei.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow